Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης

_Χρήστου_και_Σοφίας_Μοσχανδρέου.jpg   H Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης Χρήστου και Σοφίας Μοσχανδρέου στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο του 1835, στην πλατεία του Αγίου Σπυρίδωνα. Ιδρύθηκε αρχικά με σκοπό να φιλοξενήσει τις συλλογές των ιδρυτών της, ωστόσο σήμερα μπορεί κανείς να βρει εκεί έργα σπουδαίων ζωγράφων, γλυπτών και χαρακτών του 19ου και 20ου αιώνα, αλλά και την ανοιχτή βιβλιοθήκη Τέχνης και Ιστορίας.

   Η Πινακοθήκη διαφυλάσσει τον ελληνικό πολιτισμό και αναπτύσσει την πολιτιστική δραστηριότητα στην ελληνική περιφέρεια. Στην πολυετή πολιτιστική διαδρομή της, η Πινακοθήκη έχει διοργανώσει σημαντικές Εκθέσεις με έργα των συλλογών της σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία  με συναφή ιδρύματα και πολιτιστικούς φορείς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οικία Παλαμά Οικία οικογένειας Τρικούπη »

Μεσολόγγι

Μία πόλη που συνδυάζει τα πάντα. Ειδυλλιακά σημεία για περιπάτους μέσα στη φύση για τους ρομαντικούς και τους φυσιολάτρες, υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα για τους καλοφαγάδες, σημαντικά μουσεία και αξιοθέατα για τους λάτρεις της παράδοσης και της ιστορίας. Ας ταξιδέψουμε, λοιπόν, στο «μικρό αλωνάκι»…

Γραφείο τουριστικής ανάπτυξης
Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Επικοινωνία

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310 25564
  +26310 25564
  Στουρνάρα 5

Social