Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου

2707_3_2_poster-fotoleme.jpg   Το Φεστιβάλ Φωτογραφίας Μεσολογγίου άνοιξε τις πύλες του για πρώτη φορά την 1η Ιουνίου του 2012. Αποτελεί ένα σημαντικό φωτογραφικό γεγονός όχι μόνο για την πόλη του Μεσολογγίου αλλά και για όλη την δυτική Ελλάδα, αφού για δέκα ημέρες κάθε χρόνο, Φωτογραφικές Λέσχες συμμετέχουν με τα έργα τους και αναδεικνύουν την πλούσια φωτογραφική τους δουλειά.

   Η «ψυχή» του Φεστιβάλ, ο φωτογράφος Βασίλης Αρτίκος και τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Μεσολογγίου, κατάφεραν να διοργανώσουν με εθελοντική δουλειά και αρκετό μεράκι, μια γιορτή της φωτογραφίας αντάξια σε συμμετοχή και οργάνωση παρεμφερών σημαντικών γεγονότων που γίνονται στην χώρα μας.

Μεσολόγγι

Μία πόλη που συνδυάζει τα πάντα. Ειδυλλιακά σημεία για περιπάτους μέσα στη φύση για τους ρομαντικούς και τους φυσιολάτρες, υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα για τους καλοφαγάδες, σημαντικά μουσεία και αξιοθέατα για τους λάτρεις της παράδοσης και της ιστορίας. Ας ταξιδέψουμε, λοιπόν, στο «μικρό αλωνάκι»…

Γραφείο τουριστικής ανάπτυξης
Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου

Επικοινωνία

Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Μεσολογγίου
Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  +26310 25564
  +26310 25564
  Στουρνάρα 5

Social